dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Felip Puig i Àngel Colom, visiten la Fira de Calella

angel_colom_280x87.jpgEl Secretari General Adjunt de CDC, Felip Puig i el Secretari d’Immigració, Àngel Colom visitaran aquest dissabte, 26 de setembre, la Fira de Calella i l’Alt Maresme, convidats per l’agrupació local de CIU.

angel_colom_800x600.jpgEl Secretari General Adjunt de CDC, Felip Puig i el Secretari d’Immigració, Àngel Colom visitaran aquest dissabte, 26 de setembre, la Fira de Calella i l’Alt Maresme, convidats per l’agrupació local de CIU.

Puig

Felip Puig, acompanyat per la Cap de llista Montserrat Candini i pel conjunt dels regidors i regidores d’aquesta formació, tenen previst visitar, a les 12 del migdia, diferents associacions i entitats que participen en aquesta 29ª edició. Segons CiU, l’objectiu és "copsar de primera mà, quines són les principals inquietuds de la societat civil de la Ciutat de Calella".

Colom

Per la seva banda, Àngel Colom acompanyarà al Grup Municipal, a partir de les 18.30 h., a través de diferents actes que es celebren en el marc de la Fira i, especialment, aquells que tenen com a protagonista el país convidat, Xile. Colom anirà acompanyat per Montserrat Candini i una representació de Xilens que formen part del projecte polític de "Casa Gran del Catalanisme". En aquest sentit, el recinte de la fira acollirà, a les 19.30, un acte on els membres del Grup Municipal de CIU presentaran les seves parelles lingüístiques per mostrar, segons afirmen, "com la immigració es pot integrar plenament a la societat catalana a partir del grau de complicitat i i compromís".

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris