dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“Ficcions” lliura el Premi Territorial del Maresme

lliurament_maresme_premi_ficcions_2009_280x87.jpgL’Ajuntament d’Argentona va acollir ahir dijous, 18 de juny, l’acte de lliurament del Premi Territorial del Maresme del concurs literari de la xarxa Ficcions "L’aventura de Crear Històries".

lliurament_maresme_premi_ficcions_2009_800x600.jpgL’Ajuntament d’Argentona va acollir ahir dijous, 18 de juny, l’acte de lliurament del Premi Territorial del Maresme del concurs literari de la xarxa Ficcions "L’aventura de Crear Històries".

"Martingala"

La guanyadora és una alumna de l’IES Argentona, la Júlia Morros i Riera, que va participar amb la seva història "Batre ous" sota el pseudònim de Martingala. La Júlia va ser escollida com a finalista del concurs d’entre les més de 500 propostes presentades.

Assistència

L’acte va ser presidit per l’Alcalde d’Argentona, Pep Masó, i l’editor de la revista Secundèria, Josep Ritort, que van fer entrega d’un ipod a la guanyadora.

Ficcions

"L’aventura de crear històries" és un concurs dirigit als alumnes de segon cicle d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Segons informa l’organització, es tracta d’una proposta pedagògica adreçada a l’alumnat dels centres d’ensenyament secundari catalans que consisteix en crear, a partir d’un mateix primer capítol ja escrit, una història que es divideix en quatre capítols més, de publicació quinzenal a través del web www.ficcions.cat. El diferents premis són a la millor història, a les històries finalistes, els premis territorials, premis a la participació i un premi popular.

Balanç de la tercera edició

Organitzat per la revista juvenil Secundèria, la tercera edició de Ficcions ha acabat amb un gran èxit de participació: ha superat els 2.200 participants i ha comptat amb la participació de joves tots els racons dels territoris de parla catalana: Eivissa, Fraga, Rosselló, Salt, Balaguer, Amposta, Elx i moltes altres poblacions de Catalunya, del País Valencià i de les Illes Balears.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris