dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Finalitza l’alerta per l’onada de calor però continua el risc d’incendi

mapa_temps_280x87.jpgEl Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) va desactivar ahir dijous, a última hora de la tarda, la fase d’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per l’onada de calor.

procicat.jpgEl Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) va desactivar ahir dijous, a última hora de la tarda, la fase d’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per l’onada de calor.

Descens tèrmic

Les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) indiquen que durant els dos propers dies les temperatures baixaran de manera lenta i progressiva, tot i que diumenge i dilluns tornaran a pujar lleugerament, però sense arribar als valors dels darrers dies.

Risc d’incendi

Malgrat que les previsions indiquen aquest lleuger descens tèrmic, continua havent-hi un alt risc d’incendi forestal. Per aquest motiu, Protecció civil manté la fase d’alerta de l’Infocat i ha amplicat la restricció de les activitats a les zones forestals. Per la seva banda, la Direcció General de Medi Natural del Departament de Medi Ambient i Habitatge ha ampliat l’àmbit territorial on s’han denegat les autoritzacions de fer foc i prohibeix les activitats de risc d’incendi, els treballs que generin restes vegetals i les activitats recreatives en zona forestal del Maresme i d’altres comarques catalanes.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris