divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Foment ampliarà el pont i la carretera N-II, a Tordera

obres_foment_tordera_280x87.jpgEl Ministeri de Foment ha licitat les obres d’ampliació de la N-II i del pont sobre la via de tren de Tordera. L’actuació, que compte amb un pressupost de 420.745,25 euros, millorarà la seguretat en aquest tram de la carretera.

projecte_foment_pont_tordera_2009.jpgEl Ministeri de Foment ha licitat les obres d’ampliació de la N-II i del pont sobre la via de tren de Tordera. L’actuació, que compte amb un pressupost de 420.745,25 euros, millorarà la seguretat en aquest tram de la carretera.

Pont

Aquesta actuació, entre el punt quilomètric 681,54 al 682,06 de la N-II, ampliarà la plataforma i el pont sobre la via del ferrocarril per donar continuïtat a les recents obres d’ampliació i rehabilitació efectuades en el pont sobre el riu Tordera.

Carretera

El projecte preveu l’ampliació de la N-II, dels 7 metres actuals fins als 11 metres habilitant dos vorals de 2 metres per banda. També es construiran 2 murs d’escullera de 25 metres i 2,5 metres d’altura màxima per a contenir el terraplè per l’ampliació de la carretera.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris