dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Foment invertirà 2,9 milions en la construcció d’una nova estació de Renfe a Llavaneres

estacio_renfe_280x87_05.jpgEl ministeri de Foment ha posat a licitació les obres de remodelació de l’estació de Renfe a Sant Andreu de Llavaneres. L’Ajuntament ha rebut aquest anunci "amb reserves".

El ministeri de Foment ha posat a licitació les obres de remodelació de l’estació de Renfe a Sant Andreu de Llavaneres. L’Ajuntament ha rebut aquest anunci "amb reserves".

Nova estació

L’obra inclourà la construcció d’una nova estació de 380 m2, i de noves marquesines per millorar les condicions del temps d’espera dels usuaris. El projecte també preveu la supressió de barreres arquitectòniques dins el recinte, amb escales i ascensors. Per últim, l’actuació construirà una plaça d’accés a l’estació on s’hi ubicarà un aparcament per a bicicletes (300 m2) i una zona verda (380 m2). El pressupost és d’uns 2,9 milions d’euros i el termini d’execució previst serà de dotze mesos.

Reacció municipal

Per la seva banda, la regidora d’Urbanisme de Llavaneres, Sandra Carreras, ha rebut l’anunci del ministeri de Foment "amb reserves". Segons Carreras, l’Ajuntament ha reclamat en diverses reunions, tant a Adif, com a Costes de la Generalitat i a Carreteres de l’Estat, "que s’aprofiti aquesta actuació per suprimir les barreres arquitectòniques i millorar l’accessibilitat dels vianants entre el nucli urbà, l’estació i la platja", basant-se en un estudi encarregat en aquest sentit pel propi consistori.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris