dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Foment millorarà les estacions de Cabrera de Mar, Montgat, Santa Susanna i Malgrat

estacio_renfe_malgrat_de_mar_280x87.jpgEl Ministeri de Foment, a través de Adif, realitzarà obres de modernització en 4 estacions de la línia d’ample convencional Barcelona-Mataró-Maçanet, per un import global de 200.000 euros

estacio_renfe_malgrat_de_mar_800x600.jpgEl Ministeri de Foment, a través de Adif, realitzarà obres de modernització en 4 estacions de la línia d’ample convencional Barcelona-Mataró-Maçanet, per un import global de 200.000 euros.

Millores

L’actuació més destacada d’aquesta línia es portarà a terme a l’estació de Cabrera de Mar, on es col·locaran nous tancaments a la zona d’andanes per evitar que els usuaris pateixin les inclemències meteorològiques. A més, a l’estació de Montgat es rehabilitaran els tancaments, a Santa Susanna s’adequaran les dependències d’explotació i els lavabos públics, i a Malgrat de Mar es realitzaran treballs de millora dels tancaments.

52 estacions

Aquestes actuacions, que es duran a terme en els propers mesos, s’inscriuen en la realització de 70 projectes en 52 estacions de Catalunya amb una inversió total de 2,7 milions d’euros, segons fonts de Foment, "amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei als clients del ferrocarril". L’execució d’aquests treballs s’emmarca en el programa d’actuacions de conservació i millora de la seguretat en la xarxa convencional de ferrocarril, inclòs en el Fons Especial de l’Estat per a la Dinamització de l’Economia i l’Ocupació.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris