divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Formalitzen la comissió institucional de la zona educativa del Baix Maresme

fabrica_del_gas_de_premia_de_mar_280x87.jpgL’Antiga Fàbrica del del Gas de Premià de Mar serà l’escenari aquest dimarts, 27 d’octubre, al matí, de l’acte de formalització de la comissió institucional de la zona educativa del Baix Maresme.

L’Antiga Fàbrica del del Gas de Premià de Mar serà l’escenari aquest dimarts, 27 d’octubre, al matí, de l’acte de formalització de la comissió institucional de la zona educativa del Baix Maresme.

6 noves zones

La constitució de la comissió és resultat de la creació, per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, de 6 noves zones educatives.

Objectius

Segons els seus impulsors, "l’objectiu d’aquesta nova estructura és aconseguir millors resultats educatius, una major cohesió social i apropar la presència de l’administració educativa al territori".

Assistents

L’acte comptarà amb l’assistència, per part del Departament d’Educació, del director dels Serveis Territorials  Maresme-Vallès Oriental, Josep Maria Fernández Corominas, l’inspector en cap, Salvador Grijalvo, i la directora de la zona educativa del Baix Maresme, M.Teresa Pujol. Per part del món local hi seran presents la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Premià de Mar, Mercè Gisbert, i  els alcaldes de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas; El Masnou, Eduard Gisbert; i Premià de Mar, Miquel Buch.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris