dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Fotografiar el Maresme té premi

foto_enric_sirera_280x87_02.jpgEl Consorci de Turisme del Maresme ha organitzat per segon any consecutiu el concurs de fotografia digital "Les meves vacances a la Costa de Barcelona-Maresme". Enguany, hi haurà tres primers premis i dotze accèssits.

foto_enric_sirera.jpgEl Consorci de Turisme del Maresme ha organitzat per segon any consecutiu el concurs de fotografia digital "Les meves vacances a la Costa de Barcelona-Maresme". Enguany, hi haurà tres primers premis i dotze accèssits.

Participació

Al concurs hi poden participar tots els residents al Maresme i totes les persones que han visitat la comarca. Per participar-hi només cal fer una foto d’algun indret o element del Maresme i enviar la instantània mitjançant el formulari que hi ha al web www.costadebarcelonamaresme.cat, abans del 30 de setembre. Els concursants poden guanyar diversos premis aportats per establiments i empreses turístiques de la comarca.

Premis

Les imatges han d’estar relacionades amb algun d’aquests 7 temes generals: Turisme de sol i platja, Turisme Familiar, Turisme Rural, Turisme Actiu-esportiu, Turisme Cultural, Turisme Gastronòmic i Turisme de Relax. Hi haurà un total de 15 guardonats amb un primer, un segon i un tercer premi, i 12 accèssits. Enric Sirera, autor d’aquesta imatge, va ser el guanyador de l’edició de l’any passat.

per Redacció | Foto: Enric Sirera

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris