divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Gent de Llavaneres no està d’acord amb l’expulsió de Nani Mora del govern municipal

ajuntament_de_sant_andreu_de_llavaneres_280x87.jpgEl portaveu del grup independent Gent de Llavaneres (GLL), Joan Rubal, ha aclarit que ni ell ni el seu grup han participat en la pressa de decisió de la destitució del regidor Nani Mora (ERC).

El portaveu del grup independent Gent de Llavaneres (GLL), Joan Rubal, ha aclarit que ni ell ni el seu grup han participat en la pressa de decisió de la destitució del regidor Nani Mora (ERC).

Decisió de CiU

Segons Rubal, membre de l’equip de Govern format fins dijous passat per CiU, ERC i Gent de Llavaneres, aquesta ha estat una decisió dels òrgans de govern de la Federació de Convergència i Unió (CiU) que s’ha executat per les atribucions que té l’alcalde.

Sense constància

El que s’ha generat com a declaracions, segons el regidor de GLL, "han estat a títol individual com a alcalde i membre de CiU, en cap cas no s’han fet com a govern, ja que d’aquest, encara en formo part i no tinc constància", ha declarat a Diari Maresme. Per aquest motiu, Rubal ha decidit traslladar a l’assemblea de Gent de Llavaneres el seu desacord amb la decisió de l’alcalde i les recomanacions sobre les passes que entén que ha de seguir per tal que siguin valorades pel seu grup.

Afecte personal

D’altra banda, Joan Rubal ha expressat el seu afecte personal per en Nani Mora, "l’agraïment pel suport que he trobat en ell en tot moment i la meva solidaritat pel tracte, que crec que ha estat injust i absolutament desmesurat", conclou.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris