dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Gent de Llavaneres surt del govern municipal pel seu desacord amb la destitució de Mora

ajuntament_de_sant_andreu_de_llavaneres_280x87.jpgEl govern tripartit de Sant Andreu de Llavaneres s’ha trencat definitivament a causa de l’expulsió de Nani Mora (ERC) per part de l’Alcalde, Bernat Graupera (CiU). Gent de Llavaneres ha decidit sortir de l’equip de govern pel seu desacord amb aquesta destitució que considera "injustificada" i "unilateral".

El govern tripartit de Sant Andreu de Llavaneres s’ha trencat definitivament a causa de l’expulsió de Nani Mora (ERC) per part de l’Alcalde, Bernat Graupera (CiU). Gent de Llavaneres ha decidit sortir de l’equip de govern pel seu desacord amb aquesta destitució que considera "injustificada" i "unilateral".

Sense consulta prèvia

Amb aquesta decisió, CiU s’ha quedat sola al govern municipal de Sant Andreu de Llavaneres. Segons el portaveu i regidor de Gent de Llavaneres (GLL), Joan Rubal, ni ell ni el seu grup van ser consultats sobre aquesta destitució. Tampoc van ser convocats a la reunió de la Comissió del pacte existent, "ni s’ha tractat el tema en altres àmbits", afegeix.

Compromís trencat

Per aquest motiu, Gent de Llavaneres ha considerat trencar el compromís que es va establir en el pacte de 2 de Juliol de 2007, entre les tres forces per al govern 2007-2011 per a Llavaneres (CiU, ERC i GLL).

Treball des de l’oposició

En declaracions de Rubal a Diari Maresme, "el sentiment, a part de la consideració de l’acte com una injustícia, ens produeix desencís i una gran desil·lusió per tot allò que estàvem treballant des del govern i que no podrem culminar, especialment en la nostra àrea de Medi Ambient, Mobilitat i Transport; i ens obliga a afrontar l’esforç polític en el treball des de l’oposició".

Balanç

Fent Balanç, Joan Rubal diu que "han estat 19 mesos de treball intens del qual vull destacar l’enorme col·laboració dels treballadors de l’Ajuntament, dels quals he après molt i als que em sento enormement agraït". En el seu comiat, el regidor de Gent de Llavaneres agraeix el suport rebut, tot desitjant "que el regidor que assumeixi la responsabilitat trobi en ells la mateixa acollida i disposició que m’han ofert a mi en aquest temps", conclou.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris