dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Homenatgen una família alemanya que estiueja a Malgrat des de fa més de mig segle

homenatge_malgrat_turistes_280x87.jpgLa sala de plens de l’Ajuntament de Malgrat de Mar va acollir ahir un acte d’homenatge als Folkerts, una família alemanya que estiueja a Malgrat des de l’any 1955.

La sala de plens de l’Ajuntament de Malgrat de Mar va acollir ahir un acte d’homenatge als Folkerts, una família alemanya que estiueja a Malgrat des de l’any 1955.

Homenatge

homenatge_malgrat_turistes_280x87.jpgL’alcaldessa, Conxita Campoy, acompanyada per regidors del consistori malgratenc, hotelers i amics del poble, han volgut retre aquest petit homenatge per reconèixer la fidelitat d’aquesta família durant més de mig segle.

Els Folkers

Manuela Folkerts amb el seu marit, Heinz – que va morir – i els seus dos fills van començar a estiuejar a Malgrat l’any 1955 al desaparegut Hotel Guillem. Durant la primera nit que van passar al poble, Heinz Folkerts ja va fer amistat amb la família de can Tordera del carrer Ollers. Des de llavors i fins ara, aquesta família d’Hamburg ha passat els estius a Malgrat i ha fet moltes amistats al poble. Durant tots aquests estius, els Folkerts es van allotjar molts anys a l’Hotel Guillem i també al Marenostrum i al Sorra d’Or. La majoria d’aquestes amistats van ser presents a l’acte d’homenatge celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament.

Obsequis

Per la seva banda, l’alcaldessa va regalar a Manuela – que va nèixer a Barcelona – una placa en reconeixement a la fidelitat, una simbòlica clau del poble i una reproducció dels gegants de Malgrat, en Bernat i l’Eulàlia. L’Ajuntament de Malgrat també ha regalat a la família una estada al poble a l’octubre per assistir al Festival Internacional de Bandes. A l’acte també van ser presents els regidors Lluïsa Mérida, Carme Aubanell, Antoni Puignou i Enric Viñolas. Manuel Folkerts, acompanyada de la seva filla Angelita, es va mostrar "molt agraïda i emocionada". Hotelers de Malgrat i amics també han obsequiat a la família per tots aquests anys.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris