diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ICV de Mataró proclama per unanimitat Esteve Martínez com a candidat a les properes municipals

esteve_martinez_280x87.jpgL’Executiva ecosocialista de Mataró ha validat aquest dilluns l’escrutini electoral que converteix Martínez en el nou candidat a les properes eleccions municipals.

L’Executiva ecosocialista de Mataró ha validat aquest dilluns l’escrutini electoral que converteix Martínez en el nou candidat a les properes eleccions municipals.

Votacions

La Comissió Executiva d’ICV ha validat l’escrutini dels vots emesos en la consulta interna per a elegir el candidat a les properes eleccions municipals. A la consulta hi ha participat un 67% de la militància, i Esteve Martínez – l’actual responsable d’organització – ha rebut el suport unànime dels votants.

Agraïment

Després de les votacions, Martínez ha agraït a tota la militància i a la direcció del partit el recolzament obtingut, i ha insistit que "el nostre és un projecte plural, conjunt, de totes i tots, que ha de sumar  les nostres veus per a convertir-les en una sola, molt més potent". El nou candidat ha indicat que "hem de ser el referent polític per als ciutadans i ciutadanes de l’esquerra transformadora, per això treballarem per la unitat de l’esquerra a la ciutat i per a ser útils als moviments socials i al veïnal així com al món econòmic que aposti per un model sostenible" i ha acabat el seu discurs recordant que "tenim molta feina, però també tenim molta il·lusió; recuperem el somni de l’esquerra".

Valoracions

Per la seva banda, el President, Sergi Morales, ha volgut destacar la tasca del candidat en les darreres setmanes, "s’ha reunit amb moltíssims militants de l’organització, recollint les seves inquietuds, prenent el pols al partit, animant i il·lusionant la gent", i ha repetit que "el seu projecte és el nostre, el de la il·lusió, el dels valors, el de tenir un peu a les institucions, però l’altre al carrer", ha conclòs.

Notícies relacionades:

Esteve Martínez, candidat a encapçalar la llista d’ICV a Mataró

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris