dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ICV de Sant Cebrià es querella contra l’alcalde per un pressumpte tracte de favor

sant_cebria_280x87.jpgL’Entesa d’Esquerres per Sant Cebrià-ICV ha interposat una querella contra l’alcalde, Jaume Borrell (CiU), per un presumpte tracte de favor al restaurant "La Hacienda".

L’Entesa d’Esquerres per Sant Cebrià-ICV ha interposat una querella contra l’alcalde, Jaume Borrell (CiU), per un presumpte tracte de favor al restaurant "La Hacienda".

Impostos

Segons el regidor a l’oposició pel grup de l’Entesa d’Esquerres-ICV, Jordi Parés, el seu grup no ha tingut "cap més remei que portar als tribunals de justícia el tracte de favor que està rebent la Hacienda" per part del Govern municipal de CiU i ERC, perquè aquest establiment "no paga cap tipus de taxes ni impostos" i, per tant, considera que es tracta "d’una competència deslleial als restaurants del municipi que sí paguen taxes i impostos", afegeix.

Denúncia

Parés també assegura que han decidit presentar la denúncia després d’haver mantingut "frustrades negociacions per l’incompliment dels acords" i, també, "després de la presentació de dotzenes d’instàncies sol·licitant que s’impedís l’activitat il·legal en la Hacienda", motiu per al qual finalment han decidit dur el cas als tribunals perquè siguin ells els que resolguin aquest afer.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris