dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Illa Fantasia signa un conveni amb Creu Roja per celebrar cada any un acte benèfic al parc

signatura_conveni_parc_illa_fantasia_creu_roja_280x87.jpgEl parc aquàtic Illa Fantasia va acollir aquest diumenge la primera jornada benèfica a favor de la Creu Roja.

gossos_ensinistrats_800x600.jpgEl parc aquàtic Illa Fantasia va acollir aquest diumenge la primera jornada benèfica a favor de la Creu Roja.

Conveni

La trobada va servir també per signar un conveni de col·laboració mitjançant el qual el parc celebrarà cada estiu un acte a benefici de l’entitat. La jornada va comptar amb la presència de representants dels consistoris de Premià de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt i els representants locals i provincials de la Creu Roja.

Festa

Durant aquesta primera jornada benèfica es va celebrar una festa que va comptar amb demostracions de gossos ensinistrats per a rescats i de salvaments, i, també, es va muntar un hospital de campanya per tal que totes les persones assistents poguessin conèixer de prop les activitats de la Creu Roja.

Projectes locals

Fruit del conveni, la meitat de la recaptació que es va fer aquest diumenge anirà destinada a projectes locals de l’entitat, a l’organització de cursos de formació de socorristes i, fins i tot, ajudaran a finançar un projecte de potabilització d’aigua a Etiopia.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris