diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Impulsen un Pla d’Ocupació a la finca Mas Ritort de Tordera

La Fundació Plataforma Educativa ha posat en marxa aquest mes de desembre un Pla d’Ocupació a la finca Mas Ritort de Tordera. Aquesta iniciativa tindrà una durada de 6 mesos.

plataforma_educativa_800x600.jpgLa Fundació Plataforma Educativa ha posat en marxa aquest mes de desembre un Pla d’Ocupació a la finca Mas Ritort de Tordera. Aquesta iniciativa tindrà una durada de 6 mesos.

Aquesta fundació, conjuntament amb el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, va iniciar el passat 1 de desembre un pla d’ocupació que ha permès la contractació de vuit persones que realitzaran tasques forestals a la finca Mas Ritort de Tordera.

Segons fonts de la fundació, entre les actuacions previstes a realitzar mitjançant aquest programa, hi ha la neteja del bosc, la neteja i manteniment dels camins principals i secundaris, la repoblació forestal de la zona cremada en l’incendi de l’any 2002, la preparació d’horta, la tallada de selecció de la roureda i l’estassada de la sureda.

La Fundació Plataforma Educativa és una entitat que crea i desenvolupa projectes, serveis i programes per tal de "millorar la qualitat de vida de persones i col·lectius en situació d’exclusió social i/o risc de patir-ne".

Redacció | Foto: Fundació Plataforma Educativa

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris