dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inauguren a Arenys de Mar el primer local maresmenc de Reagrupament

reagrupament_a_arenys_de_mar_280x87_foto_romn_pasqun_.jpgArenys de Mar va acollir dissabte, 28 de novembre, la inauguració del primer local oficial de Reagrupament Independentista a la comarca del Maresme.

reagrupament_a_arenys_de_mar_800x600_foto_romn_pasqun_.jpgArenys de Mar va acollir dissabte, 28 de novembre, la inauguració del primer local oficial de Reagrupament Independentista a la comarca del Maresme.

Altell 92

L’acte, que va ser presentat per Joan Soler ‘Massana’, va comptar amb l’assistència de la Vicepresidenta de l’Associació, Rut Carandell, qui va adreçar unes paraules a la seixantena d’assistents que van omplir l’Altell 92, nom del local situat a la Riera Pare Fita, 92 d’Arenys de Mar. La vicepresidenta, va manifestar que "potser no és fruït del destí o de la casualitat, que el local s’hagi inaugurat amb 41 cadires, que coincideix amb el número de comarques del nostre País".

Sobirania

També, Rut Carandell va agrair "la tasca feta pels associats de la comarca, que estan literalment ‘picant pedra’ per aconseguir la Independència" i va afegir que "s’està generant un moviment social que sense cap mena de dubte haurà de portar a Catalunya cap a la seva sobirania plena". Segons els membres de Reagrupament, l’associació ha aconseguit en pocs mesos "recuperar la il·lusió i pensar que la Independència només depèn dels catalans".

per Redacció | Foto: Román Pasquín

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris