dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inauguren a Arenys de Mar el primer outlet nàutic d’Espanya

outlet_arenys_280x87_03.jpgEl port d’Arenys de Mar acull des d’avui dijous fins al proper dilluns 30 de març el primer Outlet Nàutic d’Espanya. En aquest certamen, els amants de la navegació podran adquirir vaixells nous i d’ocasió, de totes les marques i eslores, a preus "excepcionals".

outlet_arenys_900x600.jpgEl port d’Arenys de Mar acull des d’avui dijous fins al proper dilluns 30 de març el primer Outlet Nàutic d’Espanya. En aquest certamen, els amants de la navegació podran adquirir vaixells nous i d’ocasió, de totes les marques i eslores, a preus "excepcionals".

L’Outlet

L’Outlet Nàutic és una iniciativa de Varador 2000, que compta amb el suport de Ports de la Generalitat i de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb l’objectiu de dinamitzar la venda d’embarcacions de totes les mides i usos.

60 vaixells i complements

Aplega una seixantena de vaixells, tant nous com d’ocasió, des de neumàtiques a iots de vela i motor de fins a 18 metres d’eslora a preus "excepcionals", segons l’organització, així com una àmplia oferta de productes d’electrònica i tot tipus d’articles i accessoris nàutics. També hi participen diverses empreses vinculades al sector nàutic.

Inauguració

La inauguració ha estat a càrrec de l’alcalde d’Arenys de Mar, Ramon Vinyes, juntament amb la gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez. També els han acompanyat Xiqui Mas i Josep Cabanas, president i director de l’Outlet Nàutic respectivament, i altres autoritats locals i empresaris del sector.

Futures edicions

Segons el president de l’Outlet Nàutic, Xiqui Mas, el suport que han rebut de l’administració i del sector de la nàutica, els permetrà donar continuïtat a aquesta iniciativa, implicant en futures edicions més empreses del sector i, fins i tot, altres sectors com el turisme i la restauració. "La intenció és crear un gran esdeveniment que doni impuls a la comarca i dinamitzi tant el comerç com el turisme o la indústria local", ha afegit.

"Plantar cara"

Per la seva banda, l’alcalde Ramon Vinyes i la gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez, han felicitat la iniciativa. Vinyes ha assegurat que "calen accions com aquesta per plantar cara a situacions poc favorables" tot desitjant que aquest Outlet Nàutic "sigui el primer d’una llarga sèrie d’esdeveniments a l’entorn del Port d’Arenys de Mar", ha dit.

Horari i ubicació

L’Outlet Nàutic està ubicat al Dic de Llevant del Port d’Arenys de Mar i estarà obert fins el proper 30 de març, en horari d’11 del matí a 8 del vespre.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris