dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inauguren el cobriment i la nova urbanització de la Riera Capaspre de Calella

riera_capaspre_calella_280x87.jpgCalella ha inaugurat aquest diumenge 27 de desembre, al migdia, les obres de cobriment i d’urbanització de la Riera Capaspre; una històrica reivindicació de la ciutat.

Calella ha inaugurat aquest diumenge 27 de desembre, al migdia, les obres de cobriment i d’urbanització de la Riera Capaspre; una històrica reivindicació de la ciutat.

inauguraci_riera_27-12-2009_002.jpgL’acte, on ha assistit un públic nombrós, ha comptat també amb la presència del conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar, que ha tallat la cinta d’inauguració acompanyat per les autoritats locals.

En el seu discurs, l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha destacat la feina feta per tots els seus antecessors i ha donat les gràcies als veïns per la seva paciència per aquest any d’obres i a totes les persones, administracions i empreses que han contribuït a fer realitat aquesta vella reivindicació del municipi. L’acte de celebració, organitzat per l’Ajuntament, ha comptat també amb el suport de la Colla de Geganters i Grallers, l’Agrupació Sardanista, l’Associació Sant Quirze, Gent de Barri de Pequín i la Confraria de la Mare de Déu del Roser. També, juntament amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla La Flama de Farners, s’ha celebrat un vermut popular a benefici del projecte “Clínica Rural Calella 2010” de la Fundació Vicente Ferrer.

inauguraci_riera_27-12-2009_004.jpgEl cost global de les obres de cobriment i posterior urbanització, en el tram comprès entre la carretera N-II i la via del tren, han superat els 5 milions d’euros, finançats per Estat i Generalitat. La zona s’ha transformat ara en un ampli bulevard amb arbrat, voreres amples per als vianants, mobiliari urbà, carril-bici i un únic carril de circulació de vehicles en direcció a mar. Molt enrere queden ara les imatges del 25 d’agost de 2006, quan un fort aiguat va arrossegar una quarantena de vehicles estacionats a la riera, deixant palès la urgència del seu cobriment.

Redacció | Vídeo: Diari Maresme | Fotos: Marta Sánchez

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris