dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inauguren el nou Casal d’Avis de Sant Miquel del Cros d’Argentona

casal_avis_argentona_280x87.jpgArgentona va inaugurar dimarts passat, 28 de juliol, el Casal d’Avis del Cros. El nou equipament pretén ser el punt de trobada de la gent gran i pensionistes del veïnat de Sant Miquel del Cros.

Argentona va inaugurar dimarts passat, 28 de juliol, el Casal d’Avis del Cros. El nou equipament pretén ser el punt de trobada de la gent gran i pensionistes del veïnat de Sant Miquel del Cros.

Objectius

Segons els promotors del casal, "l’equipament s’ha creat amb l’objectiu de fomentar el creixement personal, l’acollida, el lleure, la convivència i, principalment, l’associacionisme i la promoció dels avis que n’han de fer ús".

Pressupost

L’Ajuntament d’Argentona ha invertit uns 30.000 euros en aquest nou equipament que, principalment, s’han destinat a habilitar i condicionar el local. També, s’hi ha d’afegir l’aportació de la Caixa d’Estalvis Laietana, propietària de l’espai, que ha col·laborat econòmicament en l’adquisició de mobiliari per equipar la sala.

President

En paraules del president de l’Associació de Gent Gran i Pensionistes de Sant Miquel del Cros, Felix Cayetano, "tots plegats tenim molts projectes en perspectiva per fer créixer el casal". Cayetano també va assegurar que, "des de l’Associació, es treballarà perquè la gent gaudeixi de totes les estones que hi passi".

Inauguració

L’acte inaugural, va ser presidit també per l’alcalde d’Argentona, Pep Masó (Tots per Argentona – TxA), el regidor de Benestar Social, Enric Ureña (TxA), acompanyats de la resta de regidors de l’equip de govern.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris