dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inauguren la carpa guanyadora de la primera edició de l’Ajuntament Jove de Premià de Mar

carpes_280x87.jpgLa platja de Bellamar de Premià de Mar acollirà a partir del proper dissabte la carpa guanyadora de la primera edició de l’Ajuntament Jove, on un DJ punxarà música els dissabtes d’estiu.

La platja de Bellamar de Premià de Mar acollirà a partir del proper dissabte la carpa guanyadora de la primera edició de l’Ajuntament Jove, on un DJ punxarà música els dissabtes d’estiu.

Accés gratuït

Es tracta del projecte guanyador ideat pels alumnes de 3er d’ESO de l’Escola Assís de Premià de Mar. A partir del proper dissabte, 25 de juliol, l’envelat acollirà tots els dissabtes fins al proper 22 d’agost música punxada per un DJ , de 10 de la nit a 2 de la matinada, amb accès gratuït.

Ajuntament Jove

Segons informa el consistori premiarenc, l’Ajuntament Jove és una iniciativa de la Regidoria de Joventut, amb la col·laboració de l’Àrea de Participació, pensada perquè els alumnes del penúltim curs de l’ESO puguin conèixer de prop la política local i els valors de la democràcia. En el cas concret de Premià de Mar, els alumnes havien de crear i desenvolupar un projecte per al municipi, dirigit cap a la gent jove, que hagués estat triat per ells i que tingués un pressupost màxim de 6.000 euros.

Projecte escollit

Finalment, els alumnes de Tercer d’ESO dels centres participants – l’IES Cristòfol Ferrer i les escoles Assís, la Salle i el Pilar – van escollir el projecte de l’envelat que havien presentat i defensat els alumnes de l’escola Assís. Posteriorment, el projecte guanyador va ser presentat a la Junta de Govern Local i uns dies més tard al Ple municipal, on va ser aprovat pels grups amb representació al consistori.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris