dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inauguren la nova plaça Universitat de Canet

plaa_universitat_canet_280x87.jpgEl conseller de Governació, Jordi Ausàs, va inaugurar dissabte passat, 27 de juny, la nova urbanització de la plaça Universitat de Canet de Mar.

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, va inaugurar dissabte passat, 27 de juny, la nova urbanització de la plaça Universitat de Canet de Mar.

Punt de trobada

Segons el consistori, la nova plaça Universitat, que compta amb una superfície d’uns 5.600 m2, "promet convertir-se en l’autèntic punt de trobada ciutadana al centre del poble". En aquest sentit, el nou indret servirà per a celebrar-hi tot tipus d’esdeveniments, com l’estrena de la Festa Major d’enguany on s’han celebrat els actes de les pubilles i els hereus; i els tradicionals concerts i balls de Festa Major. La particularitat més destacada de la plaça són les set elevades pèrgoles, cobertes amb peces de colors, que omplen de diferents tonalitats de llum tota la plaça. Al fons, s’hi ha adequat una pista esportiva polivalent, amb vestidors i lavabos. A més, per superar els diferents nivells s’han habilitat rampes amples i adaptades.

Pressupost

L’obra, pressupostada en prop de 2.270.000 euros, ha estat finançada per la Generalitat – PUOSC – (950.000 euros), la Diputació de Barcelona (775.000 euros), Invermercury – concessionària de l’aparcament subterrani- (382.482 euros) i l’Ajuntament de Canet (162.405 euros).

Inauguració

A la inauguració, el conseller va ser acompanyat, entre d’altres, per l’alcalde de Canet, Joaquim Mas, el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i la consellera de Salut, Marina Geli.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris