divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inauguren les obres d’ampliació i remodelació de La Nostra Llar Santa Anna d’Argentona

llar_santa_anna_280x87.jpgArgentona va inaugurar oficialment dissabte passat, 26 de setembre, les obres d’ampliació i remodelació de la residència per a gent gran La Nostra Llar Santa Anna.

llar_santa_anna.jpgArgentona va inaugurar oficialment dissabte passat, 26 de setembre, les obres d’ampliació i remodelació de la residència per a gent gran La Nostra Llar Santa Anna.

Col·lectiu

La comunitat religiosa de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció, avis i àvies residents, familiars, amics, col·laboradors, treballadors i personalitats, es van reunir en la culminació d’un projecte que, en segons ve explicar el president de La Nostra Llar Santa Anna, Ramon Valls, "va començar l’any 1985 quan un grup de persones va contactar amb Caritas Parroquial per intentar posar en marxa una residència per a gent gran al municipi". Posteriorment, l’any 1988, la residència va obrir les portes amb 28 places i el 2003, davant la possibilitat de convertir-se en residència assistida, "es començar a treballar en el projecte que avui, sis anys més tard, podem palpar", va concloure.

Societat Civil

Per la seva banda, l’alcalde d’Argentona i patró de la Fundació, Pep Masó, va destacar la Llar com a "exemple d’iniciativa i protagonisme de la societat civil". També va felicitar les religioses i el personal del centre "per l’esperit de servei, la sensibilitat, l’entrega i la professionalitat, i perquè saben donar amor i afecte als residents, preservant-los la dignitat i autoestima". Després dels parlaments, el fi de festa va ser a càrrec del Cor de Gospel d’Argentona, amb la participació activa dels avis i àvies residents.

Pressupost

Amb les obres d’ampliació i remodelació, el centre ha passat de 28 a 51 places de residents. A més, actualment La Nostra Llar Santa Anna també disposa de 15 places de centre de dia. Aquestes actuacions han costat uns 3,3 milions d’euros que han estat finançats per institucions públiques, capital privat i donacions particulars.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris