dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inauguren les obres de reforma de l’oficina de Turisme de Calella

oficina_de_turisme_calella_280x87.jpgL’Oficina de Turisme de Calella situada a la carretera N-II, al carrer Sant Jaume número 231, ha inaugurat aquesta setmana les reformes que l’equipament ha dut a terme durant els darrers mesos.

L’Oficina de Turisme de Calella situada a la carretera N-II, al carrer Sant Jaume número 231, ha inaugurat aquesta setmana les reformes que l’equipament ha dut a terme durant els darrers mesos.

Adaptades

Les noves instal·lacions s’han adaptat a les persones amb mobilitat reduïda. També, s’ha canviat d’ubicació el mostrador d’atenció al públic, s’han traslladat els despatxos interiors a la zona lateral esquerra i, degut a que Calella està adherida a la marca de Turisme familiar, l’oficina ha habilitat un petit espai de jocs per als més petits. D’altra banda, a partir d’ara, els usuaris poden accedir a l’interior de l’equipament a través de la porta principal de l’edifici, enlloc de l’entrada lateral que es feia servir abans de les obres de rehabilitació.

Millores

Per a la regidoria de Turisme, aquestes actuacions de millora responen a la necessitat de reformar un equipament que des de la seva construcció no s’havia rehabilitat mai. A més, segons el consistori, aquesta millora oferirà una bona imatge de Calella tenint en compte que l’oficina de Turisme sol ser el primer lloc on s’adrecen els visitants i turistes de la ciutat per a sol·licitar informació. El cost global de les obres ascendeixen a uns 71.000 euros finançats per l’Ajuntament de Calella, dels quals 15.000 han estat subvencionats per la Generalitat de Catalunya.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris