divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inauguren un nou servei de transport urbà a Santa Susanna

bus_sasnta_susanna_280x87.jpgSanta Susanna ha posat en marxa aquesta setmana un nou servei de transport urbà de la localitat que compta amb dues línies: la blava i la groga.

bus_santa_susanna_800x600.jpgSanta Susanna ha posat en marxa aquesta setmana un nou servei de transport urbà de la localitat que compta amb dues línies: la blava i la groga.

Cohesió del municipi

Aquestes noves línies uniran tot el poble, tant la zona turística com el centre urbà i les urbanitzacions. Segons l’alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal, aquest nou servei "és un element de cohesió del municipi, que servirà per unir els nuclis de població que estan dispersos a les urbanitzacions".

Autobús regular

També, Monreal ha destacat les millores que suposaran per als turistes i per als veïns, "sobretot per la gent gran", el fet de disposar d’un autobús regular amb una freqüència d’horaris "tan àmplia".

Groga i blava

Concretament, la línia groga passarà per Can Gelat, Can Torrent i Alta Maresma; i la línia blava recorrerà La Vall i la rambla Montnegre. Les dues parades comunes que tindran les dues línies seran la Renfe i el casc urbà, per on passarà un autobús cada mitja hora, i que segons el consistori "facilitarà als visitants una millora de mobilitat molt important perquè podran accedir cap al centre del poble d’una forma ràpida i còmoda". D’altra banda, s’ha instal·lat una xarxa de marquesines distribuïdes per tot el municipi i s’han editat fulletons informatius amb els horaris i recorreguts.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris