dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Independentistes tots Junts!

Jordi Valenzuela i Machado | Girona

El professor Resina deia dissabte a l’Avui, en un dels millors articles que s’han escrit els darrers mesos: “La llibertat no pot ser monopoli de cap partit, sinó del compromís de catalans de totes classes i procedències, no perquè les diferències hagin de desaparèixer en un pretès agermanament, sinó perquè la llibertat és el bé prioritari de tots”.

Jordi Valenzuela i Machado | Girona

El professor Resina deia dissabte a l’Avui, en un dels millors articles que s’han escrit els darrers mesos: "La llibertat no pot ser monopoli de cap partit, sinó del compromís de catalans de totes classes i procedències, no perquè les diferències hagin de desaparèixer en un pretès agermanament, sinó perquè la llibertat és el bé prioritari de tots".

Bassols-Barrera, el vell independentista i el que acaba d’arribar. Aquesta és la fórmula. Aquesta és la transversalitat que necessitem. Sobiranistes de Convergència i Unió, independentistes d´Esquerra Republicana, amics de Reagrupament i d’El Matí, companys de les CUP, de Catalunya Acció i de totes les agrupacions i partits independentistes, no estem d’acord tots en què la independència és justa i necessària? No posem cada u de nosaltres el nostre país per damunt de qualsevol altra cosa? No és la llibertat el bé prioritari de tots? Doncs deixem-nos endur avall per la il·lusió que els nostres vells tan joves tenen encara en el nostre país! Que ens arrossegui el corrent de la seva esperança! Jo no penso posar cap resistència.Quin gran error! Anar a unes eleccions separats, amb l’auge que està prenent l’independentisme i amb les condicions objectives que fan que sigui un moment històric, és un error, sinó una Gran Traïció al poble de Catalunya. Unic objectiu "La INDEPENDÈNCIA", en cas d’aconseguir majoria, Declaració Unilateral d’Independència, obertura d’un procés constituent i llibertat a les ideologies per anar cap al camí social i polític que Catalunya eliga. Fer PARTIDES abans d’aconseguir la LLIBERTAT, és sectarisme immoral.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris