divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Irene López, Regidora de CiU a Calella, renuncia al seu càrrec per motius professionals

ajuntament_de_calella_280x87.jpgEl Grup Municipal de CIU a Calella ha informat aquesta setmana que l’actual Regidora Irene López ha presentat la seva renúncia per qüestions professionals. La substituirà Marta Campeny, número 9 a la llista de CIU.

marta_campeny_800x800.jpgEl Grup Municipal de CIU a Calella ha informat aquesta setmana que l’actual Regidora Irene López ha presentat la seva renúncia per qüestions professionals. La substituirà Marta Campeny, número 9 a la llista de CIU.

Renúncia

La Cap de llista i portaveu de CiU, Montserrat Candini ha informat que López ha presentat la seva renúncia a causa de l’increment de tasques professionals, "fent-li molt difícil poder fer compatible les seves responsabilitats dins del Grup Municipal, tal i com ho ha fet sempre i és el seu desig", ha afegit.

Campeny

Marta Campeny, que ocupava el número 9 a la llista de CIU, prendrà properament el relleu d’Irene López. Campeny té 29 anys, és membre de la Joventut Nacionalista de Catalunya, i Enginyera Tècnica Agrícola, especialitat d’Explotacions Agropecuàries per la Universitat de Girona. També és membre de la Junta Directiva del Club d’Atletisme de Calella, voluntària de l’ADF de l’Alt Maresme i col·laboradora del Festival ADIFOLK.

per Redacció | Ramon Texidó

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris