dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘IVA inclòs’, a Arenys de Mar

iva_inclos_280x87.jpgEl Teatre Principal d’Arenys de Mar acollirà el proper diumenge 18 d’octubre, a les 7 de la tarda, la representació de la producció "IVA inclòs" de la Companyia Brodas, centrada en la dansa i el hip-hop.

iva_inclos_1.jpgEl Teatre Principal d’Arenys de Mar acollirà el proper diumenge 18 d’octubre, a les 7 de la tarda, la representació de la producció "IVA inclòs" de la Companyia Brodas, centrada en la dansa i el hip-hop.

Èxit

Es tracta d’un espectacle de dansa contemporània i hip-hop/breakdance, especialment adreçat a un públic jove que, segons informa l’organització, "aconsegueix l’èxit allà on es presenta". ‘IVA inclòs’ ha estat seleccionat conjuntament per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona com el millor espectacle de hip-hop de la temporada.

Brodas

La companyia Brodas està formada per un grup d’artistes que viuen en el món del hip-hop, que es nodreixen dels seus continguts tan espectaculars i enèrgics, i els fusionen amb la seva cultura i les seves pròpies idees. Utilitzant la sorpresa, l’acrobàcia, la sensibilitat i la il·lusió òptica, busquen captivar tot tipus de públic comunicant-se a través de la dansa. No és només dansa hip-hop amb els seus clixés, sinó expressió artística amb les eines de cada individu. Segons la companyia, "l’objectiu és portar aquests estils de dansa al teatre, apropar el hip-hop a un medi que no sigui el carrer per transmetre uns altres tipus de sensacions". Els intèrprets són Lluc Fruitós, Pol Fruitós, Berta Pons, Clara Pons, Albert Mendoza, Joaquim Marín, Àngel Patiño i Jean-Philippe Barrios (bateria), tots sota la direcció i coreografia: Lluc Fruitós i Pol Fruitós. Les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural Calisay, i una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre, al preu de 10 euros.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris