divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ja es coneixen els noms dels Blocs guanyadors dels II Premi Blocs del Maresme 2009

lliurament_premis_2009_280x87_norah_ibrahim_14.jpgL’auditori de Can Comas de Pineda de Mar ha acollit aquest dissabte 24 d’octubre el lliurament dels II Premi Blocs del Maresme. Els vots dels lectors i lectores del diari han decidit els blocs guanyadors de cada categoria.

lliurament_premis_2009_800x600_norah_ibrahim_14.jpgL’auditori de Can Comas de Pineda de Mar ha acollit aquest dissabte 24 d’octubre el lliurament dels II Premi Blocs del Maresme. Els vots dels lectors i lectores del diari han decidit els blocs guanyadors de cada categoria.

Premi Jurat

L’únic premi decidit per l’equip de Diari Maresme ha estat el Premi del Jurat 2009, que ha estat entregat per l’Alcalde de Pineda, Xavier Amor, al bloc Malgrat Confidencial de Noemí Guillén i Albert Serrano. Amb aquest premi el diari ha volgut "reconèixer la capacitat per oferir un periodisme de proximitat fet des del rigor, el compromís amb la seva població i la comarca, i els esforços per donar un servei gratuït i constant al ciutadà".

Bloc Societat

El Premi "Millor Bloc de Societat 2009" ha estat lliurat per l’editor de Diari Maresme, Albert Lladó, al bloc Maresme Medieval d’en Quim Graupera, amb el 30,62% dels vots, "pel seu valor històric i per l’aportació per a construir una memòria en comú que enforteixi el sentit de pertinença de la societat maresmenca".

Bloc Política

El Premi "Millor Bloc de Política 2009" ha estat entregat pel cap de màrqueting i publicitat de Caixa Laietana, Joan Herrero, al Bloc Sobre Rodes de l’Ivan Aranda, amb el 37,37" dels vots, "per afavorir el debat polític des del respecte, i per reivindicar una societat més accessible per a tothom".

Bloc Cultura

lliurament_.jpgEl Premi al "Millor Bloc de Cultura 2009" ha estat lliurat pel Secretari General de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG), Josep Ritort, al Bloc l’Home Cactus d’en Toni Hernández, amb el 28,41% dels vots, "per la visió panoràmica de llibres, música i cinema, i per utilitzar la ironia com a eina de comunicació".

Premi Esports

Finalment, el Premi al "Millor Bloc d’Esports 2009" ha estat entregat pel Director de Diari Maresme, Ramon Texidó, al Bloc Jabalí Bikers del BTT de Sant Cebrià de Vallalta, amb el 27,35% dels vots, "per explicar-nos l’esport des de l’humor, fomentant l’amistat i el companyerisme".

Acte i celebració

L’acte de lliurament de premis, que ha comptat amb un discurs previ de cadascun dels membres de la taula, ha estat presentat pel periodista Emili Pacheco. A la trobada hi ha assistit també, entre d’altres, la senadora de CiU, Montserrat Candini, finalista als Millors Blocs Polítics de la Comarca, i el diputat de CiU Joan Morell. L’acte, organitzat per Diari Maresme amb motiu del seu tercer aniversari, ha finalitzat amb un vermut compartit amb tot el públic assistent.

per Redacció | Fotos: Joan Albert Arnau | Norah Ibrahim | Vídeo: Malgrat Confidencial 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris