dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ja són 9 els municipis maresmencs que no faran la primera apagada analògica de Catalunya

tv_280x87_03.jpgQuatre municipis del Maresme s’han afegit a darrera hora a la llista de poblacions de la comarca que perllongaran l’apagada analògica prevista per avui, 30 de juny.

Quatre municipis del Maresme s’han afegit a darrera hora a la llista de poblacions de la comarca que perllongaran l’apagada analògica prevista per avui, 30 de juny.

9 municipis

Així, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Malgrat de Mar i Palafolls, s’han incorporat a la llista encapçalada per Montgat, Tiana, El Masnou, Alella i Teià. Aquests darrers municipis reben el senyat analògic des del repetidor de Collserola i, per tant, s’havien quedat fora de la primera apagada programada a Catalunya. D’altra banda, alguns dels municipis maresmencs afectats per l’apagada analògica, inicialment prevista per avui, s’aniran incorporant progressivament fins el proper 8 de juliol.

Ajornament

Els quatre municipis maresmencs que s’han afegit a l’esmentada llista no patiran de moment l’apagada analògica per l’existència de zones on no arriba el senyal digital; un fet que ha obligat a l’Estat a ajornar l’apagada fins que es pugui garantir la seva recepció.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris