dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Jo crec en Déu

Jordi Amat i Teixidó | Calella

He de dir que hi estic totalment en contra de la campanya publicitària engegada ja fa algunes setmanes posant en dubte l’existència de Déu i convidant a viure feliços sense ell. Això és una provocació, un insult i cal que tots els cristians, totes les persones amb sentiments religiosos, estiguem units.

Diverses iniciatives com les d’E-Cristians, les de les esglésies evangèliques o d’altres em semblen interessants, i un bon camí cap a l’apropament i la unitat entre "tots" els cristians.

Els temps actuals són de crisi, crisi del sistema, crisi del sistema econòmic, crisi moral i de model social, és per això que "alguns" volen crear cortines de fum i crear problemes allà on no n’hi ha potser per fer oblidar els autèntics problemes dels gairebé 4 milions de persones sense feina.

Ara bé, els cristians, pocs o molts, hem de superar aquestes proves amb èxit, més convençuts, més valents, més forts. Plantant cara, sortint al carrer si cal, no tinguem por. 

Us confesso que d’ençà fa un temps en temes de fe em sento més segur que mai en la meva fe, doncs si s’ataca tant el cristianisme és que és quelcom que té val la pena seguir.

Demanaria que les autoritats religioses ens acompanyin, que no es quedin callats, muts, que com a guies i pastors que són o haurien de ser es posicionin. Que les seves prèdiques incloguin temes socials, denúncia contra l’avortament, contra la promiscuïtat sexual…

No tingueu por, ens hi val la credibilitat i reconquerir, poc a poc, el terreny perdut per massa anys de claudicacions i d’aplicar polítiques diplomàtiques però poc efectives.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris