dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Joan Rangel afirma que l’Ajuntament d’Arenys de Munt va prendre una decisió doblement “errònia”

arenys_de_munt_foto_enric_arago_280x87_03.jpgEl delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, assegura que l’Ajuntament d’Arenys de Munt va prendre una decisió "errònia" jurídica i políticament, al donar suport al referèndum per l’autodeterminació de Catalunya.

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, assegura que l’Ajuntament d’Arenys de Munt va prendre una decisió "errònia" jurídica i políticament, al donar suport al referèndum per l’autodeterminació de Catalunya.

Crítiques

Rangel, que ha criticat des del seu blog el posicionament "d’alguns dirigents polítics", ha reiterat el seu suport a la Constitució Espanyola i a l’Estatut d’Autonomia de Catalunya perquè "implica defensar íntegrament l’Estat social i democràtic de Dret". Segons el delegat del govern, "No s’hi val a fer-ne una interpretació capciosa i a benefici propi".

Decisió consistorial

la_cup_a_arenys_de_munt.jpgPer Rangel, que aposta per convertir Espanya en un Estat plenament Federal, "l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha pres una decisió errònia jurídicament perquè s’ha extralimitat clarament en les seves competències", com afirma el Jutjat Contenciós Administratiu 14 de Barcelona, "com també errònia políticament perquè ha assumit com govern municipal una iniciativa partidària que res té a veure amb les atribucions municipals, tal com recordava la portaveu del grup del PSC", ha dit. Segons Rangel, les crítiques a l’actuació judicial o a la de l’Administració de l’Estat, "són pròpies de qui pretén fer un ús capciós de l’Estat de Dret" i ha lamentat que "tot i afirmar que son persones de ‘seny’" – diu, sense citar-ho, referint-se a l’enunciat d’una pancarta de la CUP -, aquestes "no han formulat cap crítica o condemna als autors de l’agressió soferta pel PSC d’Arenys de Munt". "El seu silenci els denuncia", ha conclòs.

Notícies relacionades:

Apareixen unes pintades amenaçadores a la seu socialista d’Arenys de Munt

CiU d’Arenys de Munt condemna "enèrgicament" les pintades a la seu del PSC

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris