diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Joan Rangel visita les obres del FEIL al Masnou

joan_rangel_visita_el_masnou_280x87_02.jpgEl delegat del Govern, Joan Rangel, va visitar dimecres a la tarda el Masnou per conèixer de primera mà l’evolució de les obres del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) al municipi. Els 18 projectes han suposat una inversió de 3,8 milions d’euros.

El delegat del Govern, Joan Rangel, va visitar dimecres a la tarda el Masnou per conèixer de primera mà l’evolució de les obres del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) al municipi. Els 18 projectes han suposat una inversió de 3,8 milions d’euros.

Recepció

Rangel va ser rebut a la Sala Capitular per una bona representació dels grups polítics municipals, encapçalat per l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert.

Valoracions

El delegat de Govern va fer una valoració molt positiva del desenvolupament del FEIL al Masnou i va declarar que "les expectatives inicials s’han vist superades". A més, Rangel va recordar que el nou Pla E del Govern Central per al 2010, que suposarà una injecció econòmica de 5.000 milions per als municipis. D’aquesta quantitat, el Masnou en rebrà prop de 2,4 milions d’euros.

Pla E

També, el delegat del Govern va explicar que "aquestes noves aportacions econòmiques s’adreçaran a finalitats més concretes, com la de treballar per la modernització i la implementació de l’Administració en línia, que permetrà millorar notablement el servei que es dóna a la ciutadania". Aquestes inversions, al parer de Rangel, "ajudaran a crear un nou model econòmic i d’Administració". Així mateix, va fer una crida a les administracions locals perquè sàpiguen detectar les necessitats reals i prioritzin el treball per solucionar-les.

16 obres acabades

Per la seva banda, l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert (PSC), va explicar que dels 18 projectes planificats dins els ajuts del FEIL al Masnou, 16 ja estan finalitzats i un està a punt d’acabar-se. Només una de les actuacions, la que correspon al Club Deportiu Masnou, s’haurà de prorrogar a l’any 2010.

per Redacció | Foto: Aj.Masnou

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris