dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Joan Salichs aconsegueix el primer podi de la temporada

joan_salichs_280x87.jpgEl pilot d’Arenys de Munt Joan Salichs ha assolit el primer podi de la temporada a les primeres curses d’autocros del Campionat d’Espanya celebrat el cap de setmana passat.

El pilot d’Arenys de Munt Joan Salichs ha assolit el primer podi de la temporada a les primeres curses d’autocros del Campionat d’Espanya celebrat el cap de setmana passat.

Mal temps

El campionat, que va tenir lloc a la "Ciudad del Motor", a Alcañiz, es va desenvolupar amb el mal temps com a protagonista que va ser present amb pluja, vent i fred, durant els dies de la competició. Malgrat les inclemències meteorològiques, l’organització va celebrar totes les proves previstes sobre un circuit amb molt de fang i aigua.

19 pilots

A la categoria de l’arenyenc, els 2000 c.c, hi havia 19 pilots inscrits. Durant els entrenaments, Salichs va fer el segon millor temps. A la mànega final, el pilot d’Arenys de Munt va sortir en tercera línia però, gràcies a una sortida sorprenent, es va colocar en primera posició, que va mantenir fins al final de la cursa.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris