dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Jordi Amat promou la creació del Centre d’Estudis Històrics de Calella

esglesia_calella_280x87.jpgL’historiador calellenc Jordi Amat i Teixidó vol impulsar la creació del Centre d’Estudis Històrics de Calella per estimular la investigació i la recerca locals.

jordi_amat_i_teixido_800x600.jpgL’historiador calellenc Jordi Amat i Teixidó vol impulsar la creació del Centre d’Estudis Històrics de Calella per estimular la investigació i la recerca locals.

Objectius

Segons Amat, la creació d’aquest Centre serviria per organitzar cursets, tertúlies o debats i cicles de conferències i, també, per promocionar la història local.

Banc de memòria

Per l’historiador, amb aquest instrument es podria fer un banc de memòria històrica de Calella, donant a conèixer i protegint el patrimoni històric de la ciutat, tot recordant que el municipi no disposa actualment de cap grup d’estudis i recerca de la història local en qualsevol de les seves modalitats i èpoques, ni tampoc hi ha cap butlletí o revista on es puguin publicar els resultats de les recerques, estudis o investigacions que es duen a terme. Les persones interessades en col·laborar amb aquesta iniciativa poden posar-se en contacte a través del correu electrònic cehdecalella@hotmail.com

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

1 comentari per a “Jordi Amat promou la creació del Centre d’Estudis Històrics de Calella”

  1. […] Amics de Calella, articulista i conferenciant. Jordi Amat també va promoure la creació del Centre d’Estudis Històrics de Calella per estimular la investigació i la recerca locals. A més, ha estat vinculat a diverses entitats […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris