dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Jordi Pujol presidirà el sopar de gala de la 10a Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres

pesols_280x87_02.jpgSetze restaurants de Sant Andreu de Llavaneres participaran, del 3 d’abril al 3 de maig, a la 10a Mostra Gastronòmica del Pèsol. Enguany, l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, presidirà el proper 16 d’abril el tradicional sopar de gala.

Setze restaurants de Sant Andreu de Llavaneres participaran, del 3 d’abril al 3 de maig, a la 10a Mostra Gastronòmica del Pèsol. Enguany, l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, presidirà el proper 16 d’abril el tradicional sopar de gala.

16 restaurants

Durant el període que dura la mostra, els 16 restaurants participants ofereixen a la seva clientela menús que inclouen els pèsols de Llavaneres com a protagonistes.

Pèsol d’Or

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, serà el convidat d’honor del Segon Sopar del Pèsol de Llavaneres, que se celebrarà el proper dijous 16 d’abril en el marc de la 10a Festa del Pèsol. El sopar se servirà a partir de les 9 del vespre al Restaurant Vil·la Minerva. Segons informa el consistori, el preu és de 40 euros perquè l’Ajuntament de Llavaneres subvenciona amb 10 euros el cost real del sopar. També, en el decurs del sopar, es lliurarà la 3a distinció del Pèsol d’Or.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris