dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Josep Maria Fonalleras és el protagonista del proper Tast de Lletres de Palafolls

fonadellas_280x87.jpgLa Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acollirà aquest divendres 27 de març, a les 8 del vespre, una xerrada col·loqui amb l’escriptor i articulista Josep Maria Fonalleras.

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acollirà aquest divendres 27 de març, a les 8 del vespre, una xerrada col·loqui amb l’escriptor i articulista Josep Maria Fonalleras.

Tast de lletres

Amb el títol "Aldilà, una obra en procés de construcció. Com no escriure una novel·la", Fonalleras serà el protagonista del "Tast de Lletres" del mes de març, organitzat conjuntament per la revista independent de Palafolls (RIP) amb la col·laboració del consistori palafollenc.

Fonalleras

Llicenciat en Filologia Catalana, Fonadellas ha publicat nombrosos articles en premsa, sobretot a mitjans com La Vanguardia, l’Avui o El Punt. També ha col·laborat sovint a Catalunya Ràdio. D’aquests escrits, alguns han estat publicats en llibre, dins reculls com Interior de balena (1991) o Itinerari recomanat (2003).

Vessant literària

Pel que fa a la seva vessant més literària, la seva producció es mou al voltant de dos eixos genèrics, el conte i la novel·la. Del gènere del relat curt, destaquen diversos llibres, com ara, El rei del mambo (1985), Botxenski i companyia (1988) o Avaria (1990). Mentre que en el gènere de la novel·la, Fonalleras ha guanyat el premi Ciutat de Palma del 1997 amb La millor guerra del món i més tard va publicar l’obra August & Gustau (2001). També ha escrit una novel·la en col·laboració, El secret del l’arxiu (1990).

Tast de Lletres

És una trobada literària organitzada per la Revista Independent de Palafolls (RIP), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls, l’objectiu de la qual és segons els organitzadors "recrear un ambient distès en el que escriptor i lector puguin intercanviar impressions i xerrar directament, sense intermediaris".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris