dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La 7a Mostra de Teatre Amateur de Pineda abaixa el teló amb un homenatge al Teatre Lliure

mostra_teatre_pineda_2009_280x87_02.jpgUna quarantena de companyies amateurs provinents d’arreu de Catalunya han representat des del dijous 30 d’abril fins diumenge 3 de maig, a Pineda de Mar, prop d’una cinquantena d’obres emmarcades dins la programació de la Mostra Nacional de Teatre Amateur.

Una quarantena de companyies amateurs provinents d’arreu de Catalunya han representat des del dijous 30 d’abril fins diumenge 3 de maig, a Pineda de Mar, prop d’una cinquantena d’obres emmarcades dins la programació de la Mostra Nacional de Teatre Amateur.

Capital del teatre

Durant aquests quatre dies, Pineda ha estat la capital del teatre amateur del país i els carrers municipi han esdevingut escenaris improvisats on els actors amateurs han fet gala de la seva passió pel teatre.

Homenatge

Aquesta setena edició va abaixar el teló diumenge passat a la nit. Poques hores abans, al migdia, la Mostra va retre un reconeixement al Teatre Lliure en el seu acte central. El director del Lliure, Àlex Rigola, acompanyat de l’actriu Chantal Aimée, va ser a Pineda per recollir el guardó que va rebre de mans de l’alcalde del municipi, Xavier Amor, del president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Josep Rafecas, i de la presidenta del Centre Cultural i Recreatiu, Maria Poch.

Organització

Durant aquests dies unes 700 persones han pernoctat als hotels del municipi per seguir la Mostra; un projecte conjunt de l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Centre Recreatiu de Pineda de Mar, que ha comptat també amb el suport de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona i Tarragona.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris