dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“La Bohème” de Puccini, a Calella

la_boheme_280x87.jpgEl Teatre de la Sala Mozart de Calella acollirà el proper divendres 20 de febrer, a les 21.30 h., la representació de l’Òpera "La Bohème" de Giacomo Puccini.

la_boheme_a_calella_800x600.jpgEl Teatre de la Sala Mozart de Calella acollirà el proper divendres 20 de febrer, a les 21.30 h., la representació de l’Òpera "La Bohème" de Giacomo Puccini.

Espectacle

Aquest espectacle de petit format, una iniciativa personal de set intèrprets vocals, comptarà amb les actuacions de les Sopranos Carmen Solís (Mimi) i Beatrice Jiménez (Musetta); el Tenor Albert Deprius (Rodolfo); els Barítons Joon Hoon Heo (Marcello) i Ricardo Velásquez (Shaunard); i els Baixos Vasco Fracanzani (Colline) i Josep Solé (Alcindoro). La direcció musical i piano és a càrrec de Ricardo Estrada. La representació comptarà també amb la direcció escènica d’Armin Heinemannamb, l’actuació dels actors i ballarins del Grup DansLastic i el vestuari de Paula’s Ibiza. Per altra banda, l’organització té la intenció de fer arribar aquesta versió de l’Òpera "La Bohème" a altres teatres i auditoris catalans i de fora de Catalunya.

Entrades

Les entrades es poden comprar anticipadament a la taquilla del teatre, al carrer Església número 91 de Calella, a 20 euros, i el mateix dia de la representació al preu de 24 euros.

La Bohème

L’òpera "La Bohème", la quarta de Giacomo Puccini, es va estrenar l’any 1895, a Torí. Aquesta obra, ambientada en la societat marginada dels artistes pobres de París, ha esdevingut una de les òperes més populars i universals, gràcies a la perfecta unió entre dues commovedores històries d’amor paral·leles i una partitura molt melòdica.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris