dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La campanya “Apunta-t’ho bé: RECICLA!” posa en marxa un nou web

recicla_280x87.jpgEl Consell Comarcal del Maresme va endegar fa uns mesos una campanya de promoció de la recollida selectiva dels residus municipals amb l’eslògan "Apunta-t’ho bé: RECICLA!". Ara, aquesta iniciativa acaba de posar en marxa un web complementari.

El Consell Comarcal del Maresme va endegar fa uns mesos una campanya de promoció de la recollida selectiva dels residus municipals amb l’eslògan "Apunta-t’ho bé: RECICLA!". Ara, aquesta iniciativa acaba de posar en marxa un web complementari.

Continguts

El web conté, entre d’altres continguts, una guia pràctica animada de fàcil consulta que orienta sobre com fer la recollida selectiva, així com un espai d’enllaços per poder ampliar informació. A més, a partir de l’espai "Digues la teva" els internautes poden plantejar preguntes, consultes, opinions i propostes relacionades amb la recollida selectiva i amb la gestió dels residus.

Promoció

També, en aquest espai web es pot visualitzar l’espot que s’està exhibint a diferents sales de cinema de la comarca i la falca que emeten diverses emissores locals del Maresme. Aquest material ha estat realitzat amb la col·laboració desinteressada de l’actor maresmenc Roger Pera. Per la seva banda, també ho han fet Canal Català Maresme i ràdio Premià de Mar.

Separació de residus

Amb aquesta campanya, el Consell Comarcal del Maresme vol tornar a incidir en la necessitat d’una correcta separació dels residus en origen de les tres fraccions: paper, vidre i envasos; així com en els beneficis d’una adequada utilització dels diferents contenidors per tal de garantir-ne una màxima recuperació posterior. El projecte també pretén donar a conèixer els avantatges de la reutilizació dels residus.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris