diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La campanya “Comerç segur” incrementarà la vigilància a les zones comercials de Vilassar de Mar

llapis_detector_280x87.jpgLa Policia Local de Vilassar de Mar ha posat en marxa la campanya "Comerç segur" que, en l’edició d’enguany, també repartirà a les botigues llapissos que detecten bitllets falsos.

La Policia Local de Vilassar de Mar ha posat en marxa la campanya "Comerç segur" que, en l’edició d’enguany, també repartirà a les botigues llapissos que detecten bitllets falsos.

Objectius

Segons fonts policials, el principal objectiu de la campanya és intensificar la vigilància a les zones comercials de la població durant les festes de Nadal i Reis per minimitzar el risc de robatoris o estafes.

Patrulles

Concretament, aquesta iniciativa incrementarà la vigilància a peu de carrer tant amb patrulles d’agents de la Policia Local com amb patrulles mixtes formades per agents del cos local i dels Mossos d’Esquadra.

Visites

També, els agents visitaran els diferents comerços i oferiran als botiguers consells de seguretat per prevenir possibles robatoris. A més, enguany es repartirà un llapis per tal que el comerciant pugui detectar bitllets falsos. La campanya finalitzarà el proper 5 de gener.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris