dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La capitalització de l’atur, protagonista d’una sessió informativa al Maresme Centre de Negocis

euros_280x87.jpgEl proper divendres, 24 d’abril, el Maresme Centre de Negocis acollirà una sessió informativa sobre la capitalització de l’atur i els ajuts a la promoció de l’ocupació autònoma.

El proper divendres, 24 d’abril, el Maresme Centre de Negocis acollirà una sessió informativa sobre la capitalització de l’atur i els ajuts a la promoció de l’ocupació autònoma.

Continguts

En aquesta sessió s’explicarà els continguts de la memòria tècnica i econòmica que cal presentar a les Oficines de Treball de la Generalitat (OTG) per la capitalització de l’atur. També es presentaran els tipus d’ajuts de la promoció de la ocupació autònoma, els requisits, la documentació i els tràmits necessaris per presentar la sol·licitud de les subvencions.

Autoocupació

La capitalització de l’atur és el pagament únic d’aquesta prestació contributiva que constitueix una mesura de foment d’ocupació. Amb aquesta mida, les administracions pretenen facilitar la posada en marxa d’iniciatives d’autoocupació per facilitar al seus usuaris l’inici d’una activitat laboral com treballador per compte propi, o en incorporar-se com a soci treballador o de treball en cooperatives o societats laborals en funcionament o de nova creació.

Dues modalitats

Existeixen diferents modalitats de pagament únic: ajudes per facilitar el desemborsament necessari per l’inici de l’activitat; i les ajudes per subvencionar les quotes a la Seguretat Social durant el seu desenvolupament.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris