divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La ciutadania de Malgrat de Mar evitarà la publicitat no desitjada amb una enganxina a la bústia

publicitat_no_gracies_280x87.jpgUn enganxina a la bústia de casa permetrà evitar rebre publicitat no desitjada als veïns i veïnes de Malgrat de Mar.

Un enganxina a la bústia de casa permetrà evitar rebre publicitat no desitjada als veïns i veïnes de Malgrat de Mar.

Ordenança

Tal i com recull l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana de Malgrat, els ciutadans i ciutadanes que no desitgin rebre publicitat a les seves bústies han de fer-ho constar de forma expressa. Per això, el consistori malgratenc, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha posat a l’abast de la ciutadania uns adhesius amb el missatge "Publicitat? No gràcies", el quals evitaran que els ciutadans rebin qualsevol tipus de publicitat.

Campanya

Aquests adhesius, que es poden recollir a la recepció de l’Ajuntament, formen part d’una acció que s’engloba en la campanya de minimització de residus que es porta a terme al municipi malgratenc. Paral·lelament, la regidoria està col·locant 16 plafons a diferents punts del poble. En els plafons, es penjarà informació municipal, així com les activitats de la vida social i cultural, tant per evitar que s’embrutin façanes i mobiliari urbà com per facilitar al ciutadà on trobar la publicitat dels diferents actes que s’organitzen.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris