diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La CNT de Premià de Mar crea un assessorament gratuït per als aturats amb problemes econòmics

premia_de_mar_google_maps_280x87.jpgEl Sindicat Únic de Premià, adherit a la Confederació Nacional del Treball (CNT), ha posat a la disposició dels treballadors en atur, ‘de forma totalment gratuïta i sense compromís’, l’assessorament jurídic necessari en cas d’embargaments, desnonaments, impagaments, etc.

El Sindicat Únic de Premià, adherit a la Confederació Nacional del Treball (CNT), ha posat a la disposició dels treballadors en atur, ‘de forma totalment gratuïta i sense compromís’, l’assessorament jurídic necessari en cas d’embargaments, desnonaments, impagaments, etc.

Atur

Segons manifesta el sindicat en un comunicat enviat a la nostra Redacció, "la situació alarmant que estan vivint molts treballadors de la comarca derivada de la falta d’ocupació i l’esgotament de la prestació per atur, fa que des de la CNT, actuï en conseqüència en relació als problemes que sofreixen aquestes famílies, donant-los suport amb els mitjans que disposem". D’altra banda, la CNT puntualitza en el seu escrit que són l’únic sindicat en tot l’estat espanyol que no rep subvencions de cap tipus, que no té alliberats sindicals, ni dóna suport amb la seva signatura acomiadaments ni retallades laborals en les empreses.

Plataformes

Així mateix, el sindicat insta als treballadors en atur a organitzar-se en aquells organismes com Plataformes i Assemblees de desocupats en defensa dels seus drets i sol·licitar a les administracions públiques que "no facin oïdes sordes a les peticions de les famílies que necessiten tota l’ajuda possible i la demanda d’una ocupació digna", afegeixen.

Assessorament

Segons informen, per a rebre l’assessorament en referència a aquestes qüestions els treballadors aturats han d’acudir a la seu sindical del carrer del Nord, 65 (local), de Premià de Mar, en horaris de permanències.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris