dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La comparsa “Baline’s Dancers” guanya la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme

carnaval_280x87_03.jpg"Balines’s dancers", de Montcada i Reixac, va ser la comparsa guanyadora de la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme celebrada dissabte passat entre les poblacions de Pineda de Mar i Calella.

"Balines’s dancers", de Montcada i Reixac, va ser la comparsa guanyadora de la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme celebrada dissabte passat entre les poblacions de Pineda de Mar i Calella.

Comparses

De les 22 comparses participants, els vots del jurat van deixar en primera posició la comparsa de Montcada i Reixac que va rebre un premi de 6.000 euros. En segon i tercer lloc van quedar "Els Guapos" de Tossa de Mar – guanyadors de l’any passat – i "The Wizard Of Oz" de Lloret de Mar, amb 1.500 i 1.050 euros de premi, respectivament. D’altra banda, "Quina Güasa" de Canet de Mar va quedar en primer lloc dels 12 grups participants, dotat amb un premi de 250 euros.

Èxit de participació

Un any més, la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme organitzada per la Comissió de l’Alt Maresme, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Calella i Pineda, ha assolit en aquesta desena edició l’esperat èxit de participació i públic, malgrat l’aparició de la pluja i les habituals esperes entre carrosses. La Rua va iniciar el seu recorregut a l’Avinguda Mediterrani de Poblenou de Pineda de Mar i va acabar el seu fi de festa a la fàbrica Llobet-Guri de Calella , on es va fer el lliurament de premis i el tradicional ball de carnaval, en aquesta ocasió amb l’actuació de l’Orquestra Selvatana.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris