diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La creació d’un Banc d’Idees fomentarà la participació ciutadana a Mataró

El Ple municipal de Mataró de dijous 3 de desembre va aprovar per unanimitat una resolució presentada pel Partit Popular per la creació d’un banc d’idees ciutadanes.

El Ple municipal de Mataró de dijous 3 de desembre va aprovar per unanimitat una resolució presentada pel Partit Popular per la creació d’un banc d’idees ciutadanes.

Implicació ciutadana

El text de l’acord promogut pel PPC considera que "hi ha molts mataronins que podrien implicar-se més en temes que afecten la ciutat, en donar idees i suggeriments per millorar-la i tirar-la endavant, si se’ls donés l’oportunitat de fer-ho". La proposta aposta per la innovació i la participació ciutadana a través d’un Banc d’Idees Ciutadanes, amb l’objectiu de que els mataronins aportin idees que contribueixin a millorar i planificar el futur de la seva ciutat.

Web municipal

En aquest sentit, la idea és habilitar un espai on els mataronins puguin proposar les seves idees i valorar les aportades per altres ciutadans. En principi, segons l’acord, el projecte podria començar a tirar endavant a través del web municipal i es podria buscar una nova via d’aportació d’idees en funció de la resposta ciutadana, per no limitar aquest servei als mataronins que no disposin d’Internet, sigui per qüestions d’edat o perquè no es trobin còmodes en aquest medi.

Participació activa

A més, l’objectiu és que el Banc d’Idees no només suggereixi alguns temes importants per a la ciutadania, sinó que obri la porta a que els mataronins que ho desitgin puguin participar-hi de manera activa i oberta, i sentir-se així més implicats amb la ciutat.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris