diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Creu Roja signarà un acord amb Illa Fantasia per celebrar cada any un acte benèfic al parc

creu_roja_280x87_02.jpgL’assemblea local de la Creu Roja a Premià de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt ha arribat a un acord de col·laboració amb el parc aquàtic Illa Fantasia per celebrar cada temporada d’estiu un acte a benefici de l’entitat al parc.

L’assemblea local de la Creu Roja a Premià de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt ha arribat a un acord de col·laboració amb el parc aquàtic Illa Fantasia per celebrar cada temporada d’estiu un acte a benefici de l’entitat al parc.

Signatura

L’acte de signatura tindrà lloc el diumenge 6 de setembre. Així, cada any, el parc aquàtic acollirà una jornada benèfica a favor de l’assemblea Local de la Creu Roja dels tres municipis maresmencs. Aquesta jornada, a més, servirà també com a punt de trobada lúdic de tot el personal voluntari, socis, treballadors i col·laboradors de la Creu Roja.

Representació

En l’acte de signatura hi ha prevista la presència dels presidents autonòmic, provincial i local de la Creu Roja, així com la dels respectius alcaldes de Premià de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt. A més, és previst que durant la jornada, de 10 a 19 hores, es faci la representació en diferents punts del parc dels àmbits d’intervenció de la Creu Roja, com ara, Salut, socors i emergències, intervenció social, cooperació internacional, ocupació. medi ambient, voluntariat i formació, Creu Roja Joventut i captació de fons; també hi ha prevista la presència del Banc de Sang i Teixits.

per Redacció | Foto: Constantin Groß

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris