dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La CUP de Mataró no es creu l’aposta de l’Alcalde a favor de la bicicleta

bicicleta_280x87_02.jpgDavant el recent nomenament de l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, com a vicepresident de la "Red española de ciudades por la bicicleta", la CUP ha qüestionat en un comunicat aquest nou càrrec.

Davant el recent nomenament de l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, com a vicepresident de la "Red española de ciudades por la bicicleta", la CUP ha qüestionat en un comunicat aquest nou càrrec.

Arguments

Per als membres de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), "l’Alcalde no destaca per l’ús quotidià del transport amb bicicleta, ni té previst substituir el cotxe oficial per la bicicleta oficial", asseguren. També, la formació independentista manifesta que "l’equip de govern de la ciutat no ha apostat mai per la bicicleta com un mitjà de transport quotidià alternatiu, de manera que la ciutat ni destaca per la promoció dels carrils bici, ni per l’ús de les bicicletes", i afegeixen que "els carrils bici de Mataró, en lloc d’estar situats a la calçada com una alternativa a l’automòbil, es pinten generalment a la vorera i usurpen l’espai dels vianants".

Tres preguntes

En aquest sentit, la CUP de Mataró formularà tres preguntes al proper Ple del 2 d’abril: "Quins són els mèrits de l’alcalde per ser nomenat vicepresident de la xarxa esmentada?"; "Quins són els mèrits de ciutat, dirigida per l’equip de govern actual, en l’àmbit de l’ús de la bicicleta i de la promoció del transport ecològic en general?; i "Què hi fa l’alcalde Mataró en una organització espanyola?", conclouen.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris