dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La CUP impugna el trasllat de Can Fàbregas

impugnacio_de_la_cup_mataro_280x87.jpgL’acord del Consell del Patrimoni de Mataró que donava el vist-i-plau al projecte del govern de Mataró per desmuntar, traslladar i emmagatzemar Can Fàbregas ha estat impugnat per la CUP.

impugnacio_de_la_cup_mataro.jpgL’acord del Consell del Patrimoni de Mataró que donava el vist-i-plau al projecte del govern de Mataró per desmuntar, traslladar i emmagatzemar Can Fàbregas ha estat impugnat per la CUP.

Impugnació

Bàsicament, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha impugnat l’acord perquè els membres del Consell han de disposar un mínim de 48 hores abans de la informació dels temes a tractar. Segons el membre de la CUP Joan Jubany, "en aquest cas l’informe tècnic i l’informe jurídic els hi van donar pocs minuts abans de la votació, sense temps d’estudiar-los". Jubany també afegeix que "en cas d’haver pogut analitzar els informes, els membres del Consell haurien pogut veure que eren documents fets ‘a mida’ per satisfer els interessos del Govern municipal", assegura.

Al·legacions

D’altra banda, aquest dimarts 26 de maig la CUP ha presentat un segon escrit a l’Ajuntament on demana que es torni a obrir el període d’informació pública per tal que qui ho vulgui pugui presentar al·legacions al projecte. Per Jubany, "el govern l’havia aprovat sense documents importants que han estat afegits a posteriori, sense que la ciutadania els hagi pogut conèixer, ni hagi tingut l’ocasió de formular-hi al·legacions".

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: J.Jubany

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris