divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La CUP pregunta al Govern de Mataró per què s’ha emblanquinat una pintada reivindicativa

pintem_salvem_can_fabregas_abans_i_despres_280x87.jpgEl passat 4 d’abril la plataforma Salvem Can Fàbregas va organitzar una pintada reivindicativa sobre un mur de Can Fàbregas. El darrer 25 d’abril, la pintada va aparèixer completament emblanquinada.

El passat 4 d’abril la plataforma Salvem Can Fàbregas va organitzar una pintada reivindicativa sobre un mur de Can Fàbregas. El darrer 25 d’abril, la pintada va aparèixer completament emblanquinada.

Mural

Aquest mural que deia "Salvem Can Fàbregas al seu lloc" es va pintar amb la participació de nens i nenes de la ciutat, formant part d’una jornada lúdica i reivindicativa convocada per la Plataforma.

Pregunta

Davant aquest fet, la CUP, a través del seu regidor Xavier Safont, va formular una pregunta en el darrer ple municipal de maig demanant "per quin motiu es dediquen esforços i s’esmercen recursos per esborrar murals d’entitats cíviques per als quals s’ha sol·licitat permís?" i, també, "per quin motiu no es va emblanquinar la paret quan estava plena de guixots i en canvi sí que s’ha fet, i ben de pressa, quan hi ha hagut missatges amb contingut reivindicatiu?".

Propietat

El regidor de Manteniment, Francesc Melero (PSC), va negar durant el ple que s’haguessin dedicat esforços ni recursos per esborrar el mural, i també va dir que no és l’Ajuntament qui ha tapat el mural sinó la "propietat actuant". Es dóna el cas que l’actual propietària del solar i del mur on es va fer la pintada reivindicativa, és l’empresa municipal Pumsa.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Salvem Can Fàbregas

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris