divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La denúncia de SOS Llavaneres, camí de Madrid

ajuntament_de_sant_andreu_de_llavaneres_280x87_02.jpgLa fiscalia enviarà a l’Audiència Nacional de Madrid la denúncia que SOS Llavaneres va presentar dimarts passat en relació al conveni urbanístic de ‘La Bodega’.

La fiscalia enviarà a l’Audiència Nacional de Madrid la denúncia que SOS Llavaneres va presentar dimarts passat en relació al conveni urbanístic de ‘La Bodega’.

Conveni

En realitat, la nova denúncia de SOS Llavaneres es basa en la que va presentar l’any 2007 en relació al conveni signat entre l’anterior Ajuntament del municipi maresmenc (PSC i PP) i l’empresa Cortijosa, pel qual el primer cedia a la segona 6.709 metres quadrats edificables – valorats en uns 12 milions d’euros – a canvi d’un edifici modernista conegut com ‘La Bodega’. Segons el president de SOS Llavaneres, Josep Ruiz, el consistori podria haver comprat l’any 2004 aquest edifici per només 1,9 milions, preu que va pagar una empresa local Promelit i que l’any 2005 va revendre a Cortijosa per 3,6 milions. La denúncia va quedar arxivada per falta de proves però ara el ministeri públic l’enviarà al jutge Garzón, instructor del cas Pretòria, perquè segons la nova documentació tant Niesma Corporació com Cortijosa comparteixen administradors.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris